0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Josper houtskoolovenJosper houtskooloven
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Nieuws

Nieuw! High Tea’en en Brunchen

Nieuw! High Tea’en en Brunchen

Vanaf nu kunt u bij De Keizer eten en drinken komen genieten van een uitgebreide brunch of een gezellige high tea. Wilt u naast lekker theeleuten ook nog gezellig een wijntje drinken? Dan is de unieke High Twist ideaal voor u.

Lees hieronder wat voor lekkers uit allemaal kunt verwachten bij de brunch, high wine en de high twist:

Meer over Nieuw! High Tea’en en Brunchen »
Cadeaubon De Keizer

Cadeaubon De Keizer

December de maand van de feestdagen én dus de vele cadeaus! Op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij De Keizer eten & drinken aan het juiste adres! Wij bieden cadeaubonnen aan voor ieder gewenst bedrag. Leuk om te geven én te krijgen! Vergeet het dus niet op uw eigen verlanglijstje te zetten.

Meer over Cadeaubon De Keizer »
Evenementen

Evenementen

De Keizer eten & drinken organiseert diverse evenementen voor haar gasten. In de komende periode staan er dan ook weer verschillende evenementen gepland. Houd deze pagina in de gaten voor de exacte data van deze evenementen.

Meer over Evenementen »
Fietsnetwerk.nl

Fietsnetwerk.nl

Het maken van een fietsroute is nog nooit zo leuk geweest met Fietsnetwerk.nl!
Stel uw route samen door zelf de afstapmomenten te kiezen. De Keizer eten & drinken is een afstapmoment bij fietsknooppunt 09.

Meer over Fietsnetwerk.nl »
Iets te vieren…

Iets te vieren…

De Keizer heeft twee tuinkamers met zicht op het terras en een huiselijke sfeer. Ze zijn te gebruiken voor een exclusieve borrel, zakelijke bijeenkomst of verjaardagsfeest. De twee tuinkamers zijn zowel los als gekoppeld in te zetten voor uw evenement...

Meer over Iets te vieren… »
TripAdvisor

TripAdvisor

De Keizer eten & drinken heeft een Certificaat van Uitmuntendheid 2017 gewonnen, met een score van 4 uit 5!

Meer over TripAdvisor »
Proeverij Plateaus

Proeverij Plateaus

Nieuw bij De Keizer zijn de Proeverij Plateaus. Diverse rijk gevulde plateaus om gezamelijk te genieten van vele lekkernijen. Te bestellen als voorgerecht bij het diner, als lunch of lekker bij de borrel. 
Proef ze nu!

Meer over Proeverij Plateaus »
De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

Studio21 in Hilversum was op maandag 1 december 2014 the place to be voor de horeca- en hospitality industrie. De Keizer eten & drinken uit Eersel ging met de award voor ‘Best Restaurant Design’ naar huis. Hiermee mag de nieuwe horecazaak zich met recht het mooiste restaurant van Nederland noemen.

Meer over De Keizer winnaar award Best Restaurant Design »

Bekijk de Josper video!

Onze gerechten worden deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Deze oven zorgt voor een bijzondere smaak, waarbij de sappigheid en puurheid van alle producten bewaard blijft. Meer weten over de Josper? Kijk en luister!


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

De Keizer eten & drinken heeft een Facebook pagina. Like de pagina www.facebook.com/dekeizereersel en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en neem een kijkje achter de schermen.