0497 - 750 337

Boven
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Salade carpaccioSalade carpaccio
  • Chef's keuzemenuChef's keuzemenu
  • Team De KeizerTeam De Keizer

Menu

Klik op de pijl om door het menu te bladeren
  • Chef's Verrassingsmenu

    Chef's Verrassingsmenu

    Laat u verrassen door ons keukenteam en geniet van een heerlijk Chef's Verrassingsmenu. Wisselend menu geïnspireerd op het seizoen.


    3-gangenmenu | 37,00 

    Wijnarrangement 3-gangen 18,75

    Bierarrangement 3-gangen 12,00


    4-gangenmenu | 42,75

    Wijnarrangement 4-gangen 25,00

    Bierarrangement 4-gangen 16,00

     
    5-gangenmenu | 47,95

    Wijnarrangement 5-gangen 31,25

    Bierarrangement 5-gangen 47,95

     
    Bij de verrassingsmenu's wordt bij het voorgerecht brood geserveerd. Bij het hoofdgerecht worden onze verse frietjes geserveerd.

     
  • Voorgerecht

    Voorgerecht

    Maak een keuze uit diverse koude, warme voorgerechten of huisgemaakte soepen.

    Brood & dip - Vers gebakken brood met gezouten boerenboter en olijfolie 5,25
    Carpaccio - Carpaccio van Black Angus met Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen, rucola en truffelmayonaise 13,25
    Gekarameliseerde geitenkaas - Iberico ham, amandelcrumble en aceto balsamico 12,25
    Huisgerookte zalm - Met zoetzure venkel, komkommer en een mayonaise van saffraan 13,75
    Buikspek - Met een salade van aardappel en wortel en een dressing van hoisin 13,50
    Tartaar van tonijn - Op Oosterse wijze gemarineerd met limoen en wasabi 14,50

    Soepen

    Soep van pomodori tomaten - Met bosui, cerise tomaat, olijfolie en brood 7,25
    Tom kha kai soep - Thaise kokossoep met kip, oesterzwam en lente-ui 8,25
    Seizoenssoep - Soep met ingrediënten van het moment/uit eigen tuin 7,50

  • Hoofdgerecht

    Hoofdgerecht

    Geniet van diverse (seizoens)producten met een internationaal tintje. Deels bereid in de unieke, Spaanse houtskooloven.

    Josper Grill Trio - Een trio van gegrilde ossenhaas, Iberico varkenshaas en gemarineerde kippendijen met een rode wijn jus 25,75
    Tonijn - Kort gegrilde tonijnsteak met paprikabotersaus 24,50
    Truffelrisotto - Met Pata Negra, gemengde paddenstoelen en Parmezaanse kaas 19,50
    Kabeljauw - Met zwarte pasta en een huisgemaakte rode pesto 23,50
    Gekonfijte eend - Gekonfijte eendenbout met fricassee van eend en een grove mosterdjus 22,50
    Varkensrack - Een rib roast met een knoflook karamel jus 20,50
    Kalfsschnitzel - Schnitzel (300gr) geserveerd met frisse salade en pepersaus 23,75
    Spareribs - Afgelakt met Pedro Ximénez en geserveerd met een frisse salade 21,50
    Wildspecial - Vraag de bediening voor het wisselende wildgerecht Dagprijs

    Keizer Klassiekers

    Keizer Burger - Claire Valley Black Angus burger met bacon, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en uien compote 18,25
    Ossenhaas - Gegrilde Black Angus runderhaas uit de Josper met rode wijn jus 33,00
    Proeverij Plateau De Keizer (te bestellen vanaf 2 personen) - 18,50 p.p.
    Breekbrood met smeersels, pistachenootjes, oude kaas, crunchy chicken bites, friet, gedroogde worst, gemarineerde olijven, serranoham, tonijnsalade, gerookte zalm, tempura garnalen, groenteloempia’s en calamaris

  • Dessert

    Dessert

    Huisgemaakte snicker - Chocolade ganache, karamel, biscuit, mascarpone van nougat en pinda’s 9,95
    Dame blanche - Vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom 7,25
    Appelcrumble - Met ijs van rum en rozijnen 9,50
    Selectie kazen uit de regio - Met kletzenbrood, portstroop en gekarameliseerde hazelnoot 13,50
    Dessert to share - Verschillende zoete lekkernijen om te delen 13,95 p.p.

  • Proeverij Plateaus

    Proeverij Plateaus

    Probeer onze heerlijke Proeverij Plateau en proef gezamenlijk van vele lekkernijen. Te bestellen bij het diner, als lunch of lekker bij de borrel. De Proeverij Plateau is te bestellen vanaf 2 personen.

    Proeverij Plateau De Keizer - 18,50 p.p.
    Breekbrood met smeersels, pistachenootjes, oude kaas, crunchy chicken bites, friet, gedroogde worst, gemarineerde olijven, serranoham, tonijnsalade, gerookte zalm, tempura garnalen, groenteloempia’s en calamaris

  • Kindermenu

    Kindermenu

    Speciaal voor de kinderen is er een kindermenu samengesteld.


     
    Voorgerecht
    Ham met fruit 5,95
    Soep van pomodori tomaten  5,50
     
    Hoofdgerecht
    Biefstukje met verse frietjes   14,50
    Kibbeling met verse frietjes 10,50
    Miniburger met verse frietjes 11,50
    Pasta bolognese 10,50
    Friet met frikandel/kroket 7,95
     
    Dessert
    Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus 5,95
    Marshmallows met chocolade en lange vingers 7,50
     
    Smokkelbordje
    Niet zoveel trek? Vraag een smokkelbordje, zodat je stiekem wat van het bord van je ouders/verzorgers kan pakken 0,00

  • Lunch

    Lunch

    Lunchen in de proeverij of op het terras.

    Lunch van 12.00 tot 17.00 uur. 

    12-uurtje

    12-uurtje - Soep van pomodori tomaten, desembrood met een bourgondische kroket en mosterd – desembrood met gebakken ei, ham/kaas en een kleine salade 12,95

    Salades

    Salade gebakken gamba’s - Met zoetzure groenten, knoflookcroutons en zoete mosterddressing 14,50
    Carpaccio - Carpaccio van Black Angus met rucola, Parmezaanse kaas, tuinbonen en truffelmayonaise 14,50
    Salade Geitenkaas - Met gegrilde groene asperges, gerookte amandel en aceto balsamico 13,95
    Salade gegrilde kip - Met little gem sla, spekjes, croutons, Parmezaanse kaas en een gekookt ei 12,95
     
    De salades worden geserveerd met brood.

    Soepen

    Soep van pomodori tomaten - Met bosui, cerise tomaat en olijfolie 7,25
    Tom kha kai soep - Thaise kokossoep met kip, oesterzwam en lente-ui 8,25
    Seizoenssoep - Soep met ingrediënten van het moment/uit eigen tuin 7,50

    Sandwiches

    Sandwich De Keizer - 3 sneeën brood met gerookte kip, tomaat, komkommer, spek, truffelmayonaise en een gebakken spiegeleitje 9,95
    Sandwich gerookte zalm - 3 sneeën brood met gerookte zalm, tomaat, komkommer, mosterddressing en een gebakken spiegeleitje 10,25
    Sandwich tonijn - 2 sneeën brood met tonijnsalade, kappertjes, rode ui en rucola 11,50

    Uitsmijters en tosti's

    Klassieke Uitsmijter - 3 spiegeleieren met ham en/of kaas 9,25
    Italiaanse Tosti - Met mozzarella, tomaat, serranoham en basilicumpesto 7,25
    Tosti - Klassieke tosti ham/kaas op boerenbrood met tomatenketchup 5,25

    Hamburgers en kroketten

    Keizer Burger - Claire Valley Black Angus burger met bacon, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en uien compote Geserveerd met verse friet en mayonaise 15,75
    Brabantse Croquet - Twee goedgevulde kroketten geserveerd op desembrood met Brabantse mosterd 9,25
    Hollandse garnalen Croquet - Twee garnalen kroketten geserveerd op desembrood met remouladesaus 9,75

    Keizer lunchtopper

    Ossenhaas - Gegrilde Black Angus runderhaas met rode wijn jus en seizoen groente. 33,00

    Voor de kleintjes

    Broodje aap - Apenbroodje met hotdog, tomatenketchup en een mini-salade 6,25
    Kibbeling - Stukjes kibbeling met verse frietjes en remouladesaus 9,95

  • Dranken

    Dranken

    Heerlijke koffie of verse thee met huisgemaakte taart. Diverse speciaal bieren van de tap of op de fles.

    Diverse warme dranken vanaf 2,40
    Diverse frisdranken vanaf 2,50

    Bieren van de tap

    Hertog Jan Premium Pilsener 25 cl 2,60
    Hertog Jan Premium Pilsener 45 cl 4,95
    Leffe Blond 4,15
    Leffe Dubbel 4,15
    Franziskaner 30 cl 4,00
    Franziskaner 50 cl 6,75
    Tripel Karmeliet 4,35
    Wisseltap - Vraag aan onze medewerkers welke 2 wisselbieren van de tap er zijn

    Speciale bieren op fles

    Hertog Jan Grand Prestige 4,15
    Gouden Carolus Classic 4,15
    Gouden Carolus Tripel 4,15
    Gouden Carolus Whiskey Infused 4,15
    Duvel 4,15
    Hoegaarden wit 3,30
    Hoegaarden Radler 3,10
    Franziskaner 0,0% 4,15
    Liefmans Fruitesse 3,65
    Jupiler malt 2,40

    Huiswijnen

    Wit Glas 4,00 | Fles 19,00
     
    Rosé Glas 4,00 | Fles 19,00
     
    Rood Glas 4,00 | Fles 19,00

  • Gin Tonics

    Gin Tonics

    Wij, Nederlanders, hebben stiekem behoorlijk invloed gehad op het onstaan van Gin. In de 17e eeuw stookten wij al een drank die later onze jenever zou worden. Tijdens de tachtigjarige oorlog, bij het verdedigen van Antwerpen, dronken de Britse soldaten deze drank voor het eerst en waren ze ervan overtuigd dat het hen meer moed gaf. ‘Dutch Courage’, de Engelse uitdrukking voor ‘moed indrinken’ komt hier vandaan. Terug thuis gingen ze de jenever namaken en noemden ze het kortweg Gin (van jenever op z’n Engels).

    Hendricks gin met indian tonic Fever Tree en komkommer 10,50
    Tanqueray gin met indian tonic Fever Tree en limoen 9,75
    Dutch Courage gin met indian tonic Fever tree met gember en limoen 11,25
    Monkey 47 gin met elderflower gin en grapefruit 11,75
    Seedlip Spice met Ginger ale (alcoholvrij) 8,50