0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Afhalen en bezorgenAfhalen en bezorgen
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • Koffie met gebakKoffie met gebak
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Nieuws

NIEUW: De Keizer @home

NIEUW: De Keizer @home

Goed nieuws, wij openen onze keuken weer! Chef-kok Pim en zijn team gaan voor jullie aan de slag om de lekkerste gerechten voor thuis te bereiden. Er staat ongetwijfeld iets in ons thuismenu wat u wilt bestellen! U kunt uw bestelling online plaatsen en vervolgens bij ons ophalen. Blijft u liever thuis? Wij bezorgen het ook graag bij u aan de deur, wel op 1,5 meter afstand natuurlijk!

Meer over NIEUW: De Keizer @home »
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Kom samen met uw kids naar De Keizer en combineer het met de Kinderboerderij van TerSpegelt. Deze is namelijk het hele jaar door gewoon geopend! U kunt dus altijd even een kijkje nemen bij onze diertjes: varkens, alpaca's, kippen en geitjes.

Meer over Kinderboerderij »
Cadeaubon De Keizer

Cadeaubon De Keizer

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij De Keizer eten & drinken aan het juiste adres! Wij bieden cadeaubonnen aan voor ieder gewenst bedrag. Leuk om te geven én te krijgen! Vergeet het dus niet op uw eigen verlanglijstje te zetten.

Meer over Cadeaubon De Keizer »
Toegankelijk Ommetje geopend!

Toegankelijk Ommetje geopend!

Bij Natuurpoort TerSpegelt, tegenover De Keizer eten & drinken is op vrijdag 13 juli het Toegankelijk Ommetje officieel geopend. Vanuit Natuurpoort TerSpegelt kunnen mindervaliden een ommetje maken in het bos. Recreatiepark TerSpegelt, waaronder De Keizer eten & drinken valt, schenkt dit ommetje aan de inwoners en gasten in de regio ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het recreatiepark.

Meer over Toegankelijk Ommetje geopend! »
Wandel- en fietsarrangement

Wandel- en fietsarrangement

Begin bij De Keizer met koffie en een stevig stuk appelgebak. Stap daarna op de fiets of in uw wandelschoenen voor een tocht door de mooie Kempische natuur. U ontvangt een routeboekje met diverse fiets- en wandelroutes, waarvan er twee starten bij Natuurpoort TerSpegelt/De Keizer.

Meer over Wandel- en fietsarrangement »
Fietsnetwerk.nl

Fietsnetwerk.nl

Het maken van een fietsroute is nog nooit zo leuk geweest met Fietsnetwerk.nl!
Stel uw route samen door zelf de afstapmomenten te kiezen. De Keizer eten & drinken is een afstapmoment bij fietsknooppunt 09.

Meer over Fietsnetwerk.nl »
TripAdvisor

TripAdvisor

De Keizer eten & drinken heeft een Certificaat van Uitmuntendheid 2020 gewonnen, met een score van 4 uit 5!

Meer over TripAdvisor »
De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

Studio21 in Hilversum was op maandag 1 december 2014 the place to be voor de horeca- en hospitality industrie. De Keizer eten & drinken uit Eersel ging met de award voor ‘Best Restaurant Design’ naar huis. Hiermee mag de nieuwe horecazaak zich met recht het mooiste restaurant van Nederland noemen.

Meer over De Keizer winnaar award Best Restaurant Design »

Bekijk de Josper video!

Onze gerechten worden deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Deze oven zorgt voor een bijzondere smaak, waarbij de sappigheid en puurheid van alle producten bewaard blijft. Meer weten over de Josper? Kijk en luister!


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

De Keizer eten & drinken heeft een Facebook pagina. Like de pagina www.facebook.com/dekeizereersel en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en neem een kijkje achter de schermen.