0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • KoffieKoffie
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Nieuws

Themafietsroute: De Gloeiige

Themafietsroute: De Gloeiige

Bij Natuurpoort TerSpegelt is op maandag 21 maart een nieuwe fietsroute officieel geopend. Deze is tot stand gekomen door een mooie samenwerking met Gemeente Eersel, Visit Eersel en VisitBrabant Routebureau. Een themafietsroute van 30 km die start en eindigt bij De Keizer. Deze route neemt u mee in het spannende verhaal van de Gloeiige: de vervloekte landheer van Eersel. Ooit was de Gloeiige een statige landheer van Eersel, maar door zijn hebzucht rust er nu een vloek op hem. Ontdek waaorm de Gloeiige vervloekt werd én waar u hem tegen het lijf kunt lopen!

Meer over Themafietsroute: De Gloeiige »
Nieuwe Menukaart

Nieuwe Menukaart

We mogen weer open én we hebben een nieuwe menukaart. Bij De Keizer kunt u komen genieten van gerechten zoals de buikspek met Whiskey glace, Gravad Lax, brisket met bacon confituur, tonijn met paprika botersaus, pasta en gegrilde asperge en cheesecake met gezouten karamel en rood fruit.

Meer over Nieuwe Menukaart »
Medewerker bediening gezocht!

Medewerker bediening gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste medewerker bediening die onze gezellige team wil komen versterken.

Meer over Medewerker bediening gezocht! »
Allereerste watertappunt in Eersel!

Allereerste watertappunt in Eersel!

Wandel-, fiets- en natuurliefhebbers opgelet!
Bij Natuurpoort TerSpegelt is het vanaf nu mogelijk om gratis en veilig Brabants drinkwater te tappen.
Dit watertappunt is het allereerste watertappunt in Eersel.

Meer over Allereerste watertappunt in Eersel! »
Ook ons restaurant is weer geopend!

Ook ons restaurant is weer geopend!

Het is eindelijk zover! Vanaf 5 juni mogen wij de deuren van het restaurant ook weer openen. Tussen 11:00 en 00:00 uur kunt u komen genieten van een lekkere lunch, gezellig à la carte dineren of u laten verrassen met een Chef’s Verrassingsmenu.

Meer over Ook ons restaurant is weer geopend! »
NIEUW: De Keizer @home

NIEUW: De Keizer @home

Goed nieuws, wij openen onze keuken weer! Chef-kok Pim en zijn team gaan voor jullie aan de slag om de lekkerste gerechten voor thuis te bereiden. Er staat ongetwijfeld iets in ons thuismenu wat u wilt bestellen! U kunt uw bestelling online plaatsen en vervolgens bij ons ophalen.

Meer over NIEUW: De Keizer @home »
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Kom samen met uw kids naar De Keizer en combineer het met de Kinderboerderij van TerSpegelt. Deze is namelijk het hele jaar door gewoon geopend! U kunt dus altijd even een kijkje nemen bij onze diertjes: varkens, alpaca's, kippen en geitjes.

Meer over Kinderboerderij »
Cadeaubon De Keizer

Cadeaubon De Keizer

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij De Keizer eten & drinken aan het juiste adres! Wij bieden cadeaubonnen aan voor ieder gewenst bedrag. Leuk om te geven én te krijgen! Vergeet het dus niet op uw eigen verlanglijstje te zetten.

Meer over Cadeaubon De Keizer »
Toegankelijk Ommetje geopend!

Toegankelijk Ommetje geopend!

Bij Natuurpoort TerSpegelt, tegenover De Keizer eten & drinken is op vrijdag 13 juli het Toegankelijk Ommetje officieel geopend. Vanuit Natuurpoort TerSpegelt kunnen mindervaliden een ommetje maken in het bos. Recreatiepark TerSpegelt, waaronder De Keizer eten & drinken valt, schenkt dit ommetje aan de inwoners en gasten in de regio ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het recreatiepark.

Meer over Toegankelijk Ommetje geopend! »
Fietsnetwerk.nl

Fietsnetwerk.nl

Het maken van een fietsroute is nog nooit zo leuk geweest met Fietsnetwerk.nl!
Stel uw route samen door zelf de afstapmomenten te kiezen. De Keizer eten & drinken is een afstapmoment bij fietsknooppunt 09.

Meer over Fietsnetwerk.nl »
TripAdvisor

TripAdvisor

De Keizer eten & drinken heeft een Certificaat van Uitmuntendheid 2020 gewonnen, met een score van 4 uit 5!

Meer over TripAdvisor »
De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

De Keizer winnaar award Best Restaurant Design

Studio21 in Hilversum was op maandag 1 december 2014 the place to be voor de horeca- en hospitality industrie. De Keizer eten & drinken uit Eersel ging met de award voor ‘Best Restaurant Design’ naar huis. Hiermee mag de nieuwe horecazaak zich met recht het mooiste restaurant van Nederland noemen.

Meer over De Keizer winnaar award Best Restaurant Design »

Bekijk de Josper video!

Onze gerechten worden deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Deze oven zorgt voor een bijzondere smaak, waarbij de sappigheid en puurheid van alle producten bewaard blijft. Meer weten over de Josper? Kijk en luister!


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

De Keizer eten & drinken heeft een Facebook pagina. Like de pagina www.facebook.com/dekeizereersel en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en neem een kijkje achter de schermen.