0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • KoffieKoffie
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Over De Keizer

Welkom bij De Keizer eten & drinken

Welkom bij De Keizer eten & drinken

Een plek waar u kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart staan (seizoens)producten met een internationaal tintje. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of onder de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar u gewoon met uw wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of komt genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Waar u de kok in de open keuken druk bezig ziet met zijn stoere houtskooloven en waar de geur van puur eten zich verspreidt door de verschillende ruimtes.

Onze gerechten worden deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Deze oven zorgt voor een bijzondere smaak, waarbij de sappigheid en puurheid van alle producten bewaard blijft.
 
Openingstijden:
Wo - do - zo : 11:00 - 22:00 uur geopend
Vrij - za: 11:00 - 23:00 uur geopend

Elke vrijdag tot en met zondag is het mogelijk om je favoriete gerechten online te bestellen en af te halen.

Het Kabouterpad, de Midgetgolfbaan en Natuurpoort TerSpegelt zijn dagelijks geopend! De Kabouterspullen en de benodigdheden voor het midgetgolfen kunnen bij ons aan de bar of bij de receptie van TerSpegelt worden opgehaald gedurende de openingstijden.