0497 - 750 337

Boven
  • Natuurpoort TerSpegeltNatuurpoort TerSpegelt
  • Natuurpoort  in EerselNatuurpoort in Eersel
  • Wandel- Fietsroutes Natuurpoort TerSpegeltWandel- Fietsroutes Natuurpoort TerSpegelt
  • Natuurpoort in EerselNatuurpoort in Eersel

Sfeerimpressies


Natuurpoort TerSpegelt, gelegen tegenover De Keizer eten & drinken, is hét vertrekpunt om de prachtige Brabantse Kempen te ontdekken. Ga heerlijk fietsen of wandelen door het bos en op de Cartierheide. Voor kinderen is er een uniek Kabouterpad. Liever wat meer actie? Bij Natuurpoort TerSpegelt starten diverse mountainbikeroutes en een ruiterpad.

Genieten van lekker eten & drinken na een tocht door dit mooie en natuurrijke grensgebied? Daar is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie voor!  Op het zonnig terras, op de veranda bij het haardvuur of in het restaurant.


Natuurpoort TerSpegelt is geopend!
Natuurpoort TerSpegelt is woensdag 24 juni 2015 officieel geopend. Burgemeester Thijs-Rademakers van de gemeente Eersel heeft de 3 meter hoge sleutel, het herkenningspunt van de Natuurpoort, onthuld. Deze Natuurpoort is hét nieuwe vertrekpunt in Brabant om natuur te verkennen. Voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters én kabouters.

Voor meer informatie omtrent de opening van de natuurpoort en de diverse fiets- en wandelroutes gaat u naar www.natuurpoortterspegelt.nl.