0497 - 750 337

Boven

Dineren in Eersel

Dineren bij De Keizer in Eersel

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Eersel waar u lekker kunt dineren? Dan bent u bij De Keizer eten & drinken aan het juiste adres. De Keizer is een gelegen midden in de natuur in het Brabantse Eersel, een plek waar u heerlijk kunt dineren in ons sfeervolle restaurant. Het diner wordt bereid met verse (streek)producten uit de omgeving van Eersel, waar een internationale twist aan wordt gegeven. De Keizer eten & drinken beschikt naast het sfeervolle restaurant over een serre, terras en de huis- en tuinkamer.

De Keizer eten & drinken is ook een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Eersel. De huis- en tuinkamer kunnen voor verschillende bijeenkomsten beschikbaar worden gesteld. Een zakelijke bijeenkomst kan gecombineerd worden met eten, geserveerd uit de keuken van De Keizer. Zo is het welverdiend om een lange dag vergaderen af te sluiten met een heerlijk diner. Daarnaast kunt u tijdens de pauzes de bosrijke omgeving van Eersel intrekken om even tot rust te komen.

Bekijk hier de menukaart

Laat u verrassen tijdens het dineren in Eersel

Bent u op zoek naar een uitgebreidere manier om te dineren in Eersel? Laat u dan verrassen met het Chef’s Verrassingsmenu. Het Keukenteam kookt graag 2-, 3-, 4- of 5-gangenmenu  voor u. Het keukenteam van De Keizer in Eersel serveert het verrassingsdiner met liefde en plezier. Zij kunnen hun creativiteit hierin kwijt en laten zich inspireren door het seizoen en streek. Bij het Chef’s Verrassingsmenu heeft u ook de optie om een bijpassend wijn- of bierarrangement tijdens het dineren te nemen. Laat u liever niets aan het toeval over als het op eten aankomt? Dan is het in dit restaurant in Eersel ook mogelijk om gerechten van onze kaart te bestellen!
 

De Josper grilloven onmisbaar bij dineren in Eersel

Wanneer u voor het avondeten binnen stapt bij De Keizer eten & drinken in Eersel ruikt u meteen de heerlijke rokerige BBQ geur, deze geur komt van De Josper, een Spaanse houtskooloven. De Josper wordt gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten bij het diner. De Spaanse houtskooloven zorgt voor een bijzondere smaak, waar de sappigheid en puurheid van het vlees bewaard blijven. Kom de Spaanse houtskooloven ontdekken tijdens het diner bij De Keizer eten & drinken en geniet optimaal van een avondje uit!
 

Dineren en recreatie in Eersel

Wilt u voordat u aan het diner aanschuift graag een dagje doorbrengen in Eersel? Dat kan! Het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt biedt hiervoor vele mogelijkheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het populaire Eerselse Kabouterpad en de bosrijke omgeving van Eersel ontdekken. Op Recreatiepark TerSpegelt vindt u meer dan genoeg activiteiten om een er volledig dagje uit van te maken. Zo kunt u een bezoek brengen aan het overdekte water- en zandspeelparadijs Sterrenstrand, de Zwemplas of de stoere Pumptrack. Allemaal mogelijk op steenworp afstand van De Keizer eten & drinken. Na dit bezoek kunt u bij De Keizer eten & drinken aanschuiven om met het gezelschap heerlijk te dineren.


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »