0497 - 750 337

Boven

High Tea Eersel

Heerlijke High Tea in Eersel

Gek op theeleuten én op lekker eten? Dan is een High Tea bij De Keizer in Eersel echt iets voor u en uw vriendinnen. Van woensdag t/m zondag is het mogelijk om bij ons in Eersel te genieten van een overheerlijke High Tea. Als u twee dagen vooraf reserveert zorgen wij dat we al het lekkers voldoende in huis hebben!

Reserveer de High Tea online

Wat houdt deze Eerselse High Tea in?

Wat moet u zich nu voorstellen van zo’n High Tea bij De Keizer in Eersel? Allereerst zoeken wij een heerlijk plekje voor u uit in ons knusse restaurant of in de gezellige serre. Zit u in de serre dan geniet u van uw High Tea terwijl u uitkijkt op de Eerselse bosrijke natuur. Eenmaal gesetteld kunt u onbeperkt thee bestellen, in het smaakje dat u zelf lekker vindt. Vervolgens starten we met ronde één van de High Tea, een heerlijk seizoenssoepje! Na deze ronde is het tijd voor het echte werk. In ronde twee van de High Tea krijgt u zowel zoete als hartige hapjes, wat is dat genieten zeg in Eersel!

 

Liever een High Wine in Eersel?

Bij De Keizer eten & drinken in Eersel hebben we een variant bedacht op de traditionele High Wine. Bij ons is het mogelijk om onze High Tea uit te breiden met een extra rondes heerlijke hapjes én natuurlijk wijn! Na al dat theeleuten krijgt u van ons een wijnproeverij met drie verschillende wijnen. Natuurlijk hoort daar ook een derde ronde hapjes bij! De High Tea is al genieten, maar deze High Twist overtreft het helemaal! Wat vindt u van deze Eerselse variant op de High Wine?

 

Sluit deze High Tea in Eersel actief af

Tip; na deze lekkere High Tea is het fijn om even uit te buiken tijdens een wandeling in de mooie bosrijke natuur van Eersel!


  Reserveer de High Twist online

Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel » High Tea Eersel »