0497 - 750 337

Boven

Lunch Eersel

Lunchen bij De Keizer in Eersel

Op zoek naar een gezellige plek om te lunchen in Eersel? Dan ben je bij De Keizer eten & drinken aan het juiste adres! Op het gezellige terras met uitzicht op de Eerselse natuur kunt u heerlijk genieten van een lunch naar keuze. Geen lekker weer? Dan kan je genieten van een lunch in de serre, nog steeds met prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van Eersel.

Wilt u graag vergaderen in een huiselijke omgeving? Dan kunnen wij onze huis- en/of tuinkamer beschikbaar stellen. Productieve vergaderen en afsluiten met een lunch in het Brabantse Eersel, dat wil toch iedere werknemer? Want een lunch in dit restaurant in Eersel is toch de ideale break tijdens een lange werkdag?!

Bekijk de lunchkaart van De Keizer

Lunchen en wandelen in de Eerselse natuur

De Keizer is een plek in Eersel waar u gewoon met uw wandelschoenen binnen kunt lopen voor een welverdiende lunch. Tegenover het restaurant starten een aantal mooie wandelroutes, dus hét vertrekpunt om de Eerselse natuur te ontdekken. Na al die inspanning honger gekregen? Kom dan genieten van een stevige lunch op het terras, onder de veranda of in de serre van ons mooie restaurant in Eersel. De perfecte combinatie toch? Eerst lekker bewegen en vervolgens genieten van lekker eten en drinken.


De lunchkaart van De Keizer in Eersel

Wat kunt u verwachten van een lunch bij De Keizer in Eersel? Wij hebben voor ieder wat wils. Van een stevig 12-uurtje tot een frisse salade carpaccio. En van een overheerlijke Sandwich De Keizer tot een klassieke uitsmijter. Komt u naar Eersel voor een lunch met kleine kinderen? Dan hebben wij speciaal voor de kleintjes een Broodje aap, een apenbroodje met een hotdog, of een klassieke tosti. Zin om uitgebreid te lunchen met zicht op de mooie, groene omgeving van De Keizer in Eersel? Dan hebben wij ons 3-gangen lunchmenu, een uitgebreide verrassingslunch om heerlijk van te genieten.
 

Lunchen en recreëren in Eersel

Zin om naast heerlijk te lunchen in Eersel, ook genieten van andere activiteiten? Dat kan bij De Keizer met het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt. Op dit 5-sterren recreatiepark kunt u genieten van SterrenStrand, een binnen water- en zandspeelparadijs waar het altijd mooi weer is. Zin om een potje te midgetgolfen? Ook dat kan hier! Na een leuk potje midgetgolf kunt u genieten van een lunch op terras van De Keizer in het Brabantse Eersel. Op een warme dag zin om te zwemmen én te lunchen in Eersel? Na een stevige lunch kunt u lekker uitbuiken bij de zwemplas van het Eerselse TerSpegelt met familieglijbaan en waterglijbaan.

Bekijk de lunchkaart

Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »