0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Josper houtskoolovenJosper houtskooloven
  • De TuinkamerDe Tuinkamer
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • JosperJosper

Werken bij

« Terug naar het overzicht

(Aankomend) Souschef (fulltime)

Ter uitbereiding van ons keukenteam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (aankomend) souschef, met koksopleiding niveau 3/4, die ons team kan komen versterken. Als souschef ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en het mede begeleiden van het hele keukenteam in de open keuken van De Keizer eten & drinken. Op de kaart vind je verse (streek)producten met een internationaal tintje. Je gaat werken in een optimaal ingerichte en uitgeruste keuken, waar onze  gerechten op een verrassende manier worden bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Van lunch en proeverijen tot een diner à la carte.

Werken bij De Keizer betekent:

  • Een moderne keuken die de gepassioneerde kok aanspreekt, met ons paradepaardje de ‘Josper’ oven
  • Een semi open keuken met een team van circa 5 super gezellige koks
  • Mogelijkheden voor ontwikkelen
  • Deelname aan trainingen en cursussen
  • Bloeiende en boeiende omgeving
  • (Streek)gerechten maken met een internationaal tintje
  • Werken met verse, lokale en kwalitatieve producten
  • Werken voor een bedrijf dat niet alleen investeert in hun gasten maar zeker ook in hun medewerkers
  • Veel ruimte voor eigen inbreng (bijv. met de menu samenstelling)
  • Legendarische teamactiviteiten en personeelsfeestjes
  • Vaste vrije dagen in overleg mogelijk
  • Een marktconform salaris
  • Werken bij het leukste en mooiste restaurant van de Kempen
  • Onderdeel zijn van 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt
Dit heb jij in je mars:
  • Je bent een gemotiveerde souschef met afgeronde koksopleiding niveau 3 of 4
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring
  • Je bent een souschef die de chef-kok kan ondersteunen en uitdagen
  • Je bent iemand die graag met een combinatie van lunch en diner werkt
  • Je bent een flexibele medewerker
  • Je bent een echte teamplayer
  • Iemand met een leermeester diploma is een leuke pré
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden van de vacature én op zoek naar een fulltime baan als (aankomend) souschef? Stuur dan een mailtje met daarin een korte motivatie en je CV naar info@dekeizereersel.nl t.a.v. Paul Maas of kom gewoon even binnenlopen.


De Keizer eten & drinken
T.a.v. Paul Maas
Postelsweg 88
5521 RD Eersel


« Terug naar het overzicht