0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Josper houtskoolovenJosper houtskooloven
  • De TuinkamerDe Tuinkamer
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • JosperJosper

Werken bij

« Terug naar het overzicht

Leerling Kok (BOL)

De Keizer eten & drinken is op zoek naar een leerling-kok BOL niveau 2/3/4. Vanaf september 2018 is er weer plek voor een uitdagende stageplaats bij de keukenbrigade. Lijkt het jou wat om samen met het keukenteam van ieder gerecht en werkdag een feestje te maken?

Je wordt begeleid door chef-kok Paul, een gediplomeerde leermeester. Hij zal je alle kneepjes van het vak leren, en dat in onze gloednieuwe keuken mét een op houtskool gestookte Josper grilloven. Als een van de eerste restaurants had De Keizer eten & drinken deze stoere jongen in de keuken staan. Vol enthousiasme vertelt chef-kok Paul over de Josper. Wil jij hier ook mee leren werken? En wil je de allerlekkerste gerechten (van begin tot het eind) bereiden voor onze gasten? Dan ben jij de degene die wij graag een leerzame en uitdagende stageplaats aanbieden.

Werken bij De Keizer betekent:

  • Werken bij het leukste en mooiste restaurant van de Kempen
  • (Streek)gerechten maken met een internationaal tintje
  • Werken met een op houtskool gestookte Josper grilloven
  • Onderdeel zijn van 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt
  • Ruimte om te ontwikkelen en ideeën aan te dragen
Dit heb jij in je mars:
  • Flexibiliteit en collegialiteit
  • Je bent een BOL leerling
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden van de vacature én op zoek naar een uitdagende stageplaats? Stuur dan een mailtje met daarin een korte motivatie en je CV naar info@dekeizereersel.nl t.a.v. Paul Maas of kom gewoon even binnenlopen.


« Terug naar het overzicht