0497 - 750 337

Boven
  • Gloeiend bierGloeiend bier

Keizer bier

Gloeiend, het bier van De Keizer

Gloeiend, het bier van De Keizer

Een echt ‘Keizersbier’ in een heerlijk Belgische stijl tripel met een hint van gerookte Wildhogs Chipotle peper en bevat 8% alcohol. Gebrouwen door Brouwerij Grensgeval. Een Brouwerij uit Luyksgestel, gelegen in de Brabantse Kempen. Zij brengen de kennis samen van de Belgische biercultuur en de Nederlandse lef om grenzen van smaken op te zoeken. Dit resulteert in bier van grensoverschrijdende kwaliteit, zo ook Gloeiend.

Gloeiend is niet zomaar een bier, het heeft zijn naam te danken aan verschillende dingen. Zo gloeit het bier door de toevoeging van de gerookte Wildhogs Chipotle peper. Het past uitstekend bij De Keizer, hier gloeit de Josper grilloven in de keuken, en ook het vuur van de open haard in het restaurant en onder de veranda. Uiteraard sluit Gloeiend perfect aan bij de nieuwe fietsroute: Gloeiige.
 
Dit bier is een mooie afsluiter na de Gloeiige fietsroute, een themafietsroute in de omgeving van Eersel. De route is 30 kilometer lang en start en eindigt bij De Keizer. U wordt tijdens de fietsroute meegenomen in het spannende verhaal van de Gloeiige: 'de vervloekte landheer van Eersel'
 
In de Kempen kwamen vrienden en familie ’s avonds graag samen. Dan vertelden ze elkaar enge verhalen bij de plattebuiskachel. Eén van die verhalen was van de Gloeiige. Deze brandende spookverschijning dook overal op in de omgeving. Hier liet hij zijn sporen achter… Ooit was de Gloeiige een statige landheer van Eersel, maar door zijn hebzucht rust er nu een vloek op hem. Ontdek waarom de Gloeiige vervloekt werd én waar je hem tegen het lijf kunt lopen!
 
Klinkt dit niet spannend? Neem een kijkje op VisitBrabant voor meer informatie over De Gloeiige fietsroute.