0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • KoffieKoffie
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Natuurpoort

Natuurpoort TerSpegelt

Natuurpoort TerSpegelt
Natuurpoort TerSpegelt
Natuurpoort TerSpegelt

Ontdek de omgeving
Een Natuurpoort is een vertrekpunt om de natuur en de omgeving te ontdekken, actief bezig te zijn of juist te ontspannen. De 4 meter hoge sleutel dient als herkenningspunt van een Natuurpoort. Hier is ook informatie te vinden over verschillende routes en over de historie van de omgeving.
 
Natuurpoort TerSpegelt, gelegen tegenover De Keizer eten & drinken, is daarom hét startpunt van een tocht door de prachtige Brabantse Kempen met een rijke historie. Fiets of wandel door het bos en op de Cartierheide, of volg één van de vele fiets- en wandelroutes. Liever wat meer actie? Bij Natuurpoort TerSpegelt starten er verschillende mountainbikeroutes en een ruiterpad.
 
Het Kabouterpad
Voor de kleintjes is er het Kabouterpad. Bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt krijgen de kinderen een kaboutermuts en krijgen ze voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt, die verschillen per seizoen.

Toegankelijk ommetje
Het toegankelijk ommetje (geopend op 13 juli 2018) is een goed begaanbaar wandelpad, dat te gebruiken oftewel toegankelijk is, voor onder meer mensen met een beperking (in een rolstoel, met rollator e.d.) tot mensen die graag een ommetje met een kind in een buggy of kinderwagen willen maken. Het ommetje start bij Natuurpoort TerSpegelt, aan de Postelseweg in Eersel. Het wandelpad heeft een lengte van circa 800 meter en loopt over het bestaande Kabouterpad.
 
Rust na een tocht
Tot rust komen na een prachtige fiets- of wandeltocht? Daar is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie voor! Op het zonnige terras, op de veranda bij het haardvuur of in het restaurant. Geniet hier van koffie of thee met gebak, of kies voor een heerlijke Proeverij Plateau.