0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • De TuinkamerDe Tuinkamer
  • JosperJosper

Werken bij

« Terug naar het overzicht

Medewerker bediening / fulltime / parttime (in overleg)

De Keizer eten en drinken, een restaurant op een unieke locatie in het Brabantse Eersel is op zoek naar versterking voor in de bediening. Het is een plek waar je samen met je enthousiaste collega’s van iedere werkdag een feestje maakt. We hoeven dus niet te zeggen dat je dit moet doen met een glimlach op je gezicht, want dít is waar jij echt blij van wordt. Al helemaal wanneer je dit mag doen bij het leukste en mooiste restaurant van de Kempen.

De verwachtingen van onze gasten zijn hoog, maar wij willen deze verwachtingen natuurlijk overtreffen. Dit doe je onder andere door gasten een warm ontvangst te geven, te zorgen dat ze watertandend verlangen naar hun gerecht (doordat jij ze extra informatie hebt gegeven) en door van de bar een fijn plekje te maken met jouw glimlach en aanstekelijke enthousiasme. Oftewel door nét dat beetje meer te doen voor de gast dan anderen. Kan jij je hierin vinden? Dan ben jij de medewerker die wij graag aan ons gezellige en collegiale team toevoegen.

Werken bij De Keizer betekent:

  • Werken bij het leukste en mooiste restaurant van de Kempen
  • Onderdeel zijn van 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt
  • (Streek)gerechten met een internationaal tintje uit de Josper serveren
  • Werken in een gemoedelijk sfeer met top collega’s
  • Een marktconform salaris krijgen
Dit heb jij in je mars:
Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een passie voor gastheerschap en een leergierige en professionele instelling. De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht:
  • Je bent enthousiast en gastvrij
  • Je bent makkelijk in de omgang met gasten en collega’s
  • Je hebt een professionele en servicegerichte houding
  • Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging
Ons aanbod
  • Een 38 uur contract (parttime mogelijk in overleg)
  • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring
  • Het meewerken binnen een goedlopend horecabedrijf
  • Deel zijn van een enthousiast jong horecateam
  • Werken in een inspirerende werkomgeving
Solliciteren
Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan en heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief met CV (voorzien van pasfoto) naar info@dekeizereersel.nl t.a.v. Rachel van Raaij of kom gewoon even binnenlopen.


« Terug naar het overzicht