0497 - 750 337

Boven
  • De Keizer eten & drinkenDe Keizer eten & drinken
  • Proeverij PlateauProeverij Plateau
  • Team De KeizerTeam De Keizer
  • KoffieKoffie
  • De TuinkamerDe Tuinkamer

Nieuws

« Terug naar het overzicht

Toegankelijk Ommetje geopend!

Toegankelijk Ommetje geopend!

Bij Natuurpoort TerSpegelt, tegenover De Keizer eten & drinken is op vrijdag 13 juli het Toegankelijk Ommetje officieel geopend. Vanuit Natuurpoort TerSpegelt kunnen mindervaliden een ommetje maken in het bos. Recreatiepark TerSpegelt, waaronder De Keizer eten & drinken valt, schenkt dit ommetje aan de inwoners en gasten in de regio ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het recreatiepark.

Het toegankelijk ommetje is een goed begaanbaar wandelpad, dat te gebruiken oftewel toegankelijk is, voor onder meer mensen met een beperking (in een rolstoel, met rollator e.d.) tot mensen die graag een ommetje met een kind in een buggy of kinderwagen willen maken. 

Het ommetje start bij Natuurpoort TerSpegelt, aan de Postelseweg in Eersel. Het wandelpad heeft een lengte van circa 800 meter en loopt over het bestaande Kabouterpad. De officiële opening is verricht door burgemeester Joseph Vos van Gemeente Eersel samen met Ad Melis van PMB (Platform voor Mensen met een Beperking). Het Toegankelijk Ommetje is in samenwerking met PMB, gemeente Eersel, provincie Noord-Brabant, IVN en Staatsbosbeheer ontwikkeld. Recreatiepark TerSpegelt heeft het pad gefinancierd in het kader van het 50-jarig bestaan van het park.


« Terug naar het overzicht