0497 - 750 337

Boven

Sfeerimpressies


Voor elke meeting een passende ruimte
De Keizer heeft oneindig veel mogelijkheden als locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een receptie, een vergadering met een lunch of diner, een borrel of een bedrijfsfeest. Daarbij kijken we samen met u welke ruimte perfect past bij de uitstraling van uw evenement. Zo is het mogelijk om De Keizer in zijn geheel exclusief af te huren, ook buiten de reguliere openingstijden. Maar kunnen we ook alleen het restaurant of de tuinkamer(s) gebruiken voor uw meeting. Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie van de zakelijke mogelijkheden bij De Keizer.

Vergaderen in stijl
Op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie voor uw vergadering? De Keizer heeft diverse ruimtes die flexibel in te zetten zijn voor vergaderingen. Zo kunt u vergaderen in de tuinkamer met grote tafel, of juist in de huiskamer die volledig afgesloten kan worden. Een beamer en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Er zijn uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden, passend bij elke vergadering. 

Ontspannen tijdens een boswandeling
De Keizer ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied, dus er zijn voldoende mogelijkheden om tijdens de break een ontspannende boswandeling te maken.