0497 - 750 337

Boven

Afhalen Eersel

Eten afhalen in Eersel

Wilt u lekker eten en bent u nog op zoek naar een goed restaurant? Helaas is het door de omstandigheden van het COVID-19 virus niet mogelijk om uit eten te gaan. Gelukkig kunt u daarom bij De Keizer eten & drinken in Eersel uw bestelling gemakkelijk afhalen! Want bij De Keizer eten & drinken kunt u nog wel de lekkerste gerechten én wijnen bestellen. Een overheerlijke proeverij plateau met een borrel, een snelle hap zoals onze enige echte Keizer Burger of toch liever uitgebreid thuis dineren met ons Chef’s keuzemenu? Het is allemaal mogelijk én af te halen bij De Keizer in Eersel.

Bekijk het thuismenu

Het thuismenu bij restaurant De Keizer in Eersel

Iedere woensdag t/m zondag zijn wij geopend voor het afhalen van gerechten van 16:00 tot 20:00 uur en zorgt chef-kok Pim er, in Eersel, samen met zijn keukenteam voor, dat er speciaal voor u, de lekkerste gerechten worden bereid. Zij koken met liefde en plezier voor u een overheerlijk 3 of 4-gangen keuzemenu, bereiden een smaakvol proeverij plateau of verrassen u met andere lekkernijen, die u gemakkelijk kunt afhalen. Ons thuismenu biedt vele opties waar onze chef-kok iedere dag opnieuw weer blij van wordt! Komt u snel wat lekkers afhalen bij ons restaurant gelegen in het bosrijke Brabantse Eersel?


 

Restaurant en recreatie in één

Wilt u genieten van twee werelden? Dan kunt u hier de ideale combinatie maken! Geniet van een bezoekje aan het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt. Hier kun je tijdens de openingstijden van de receptie het gezin uitdagen voor een potje midgetgolf of een spannende wandeling maken op het Kabouterpad met de kids. Bent u toch meer fan van de natuur? Start dan een fiets of wandeltocht vanaf Natuurpoort Eersel, gelegen tegenover De Keizer, waar u de lekkerste gerechten kunt afhalen. En uiteraard na afloop verdient iedereen iets lekkers, toch? De Keizer@home is hier de perfecte oplossing voor. Wij zouden zeggen, haal jouw bestelling af in Eersel en smullen maar van al dat lekkers na al die hole in one goals!


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel » High Tea » High Wine » High Beer » Wandel- fietsarrangement » Babyshower »