0497 - 750 337

Boven

Lunchen in de Kempen

Lunchen bij De Keizer in de Brabantse Kempen

De Keizer eten & drinken is een gezellige plek om te lunchen en is gelegen midden in de Brabantse Kempen. Bij De Keizer eten & drinken worden heerlijke lunchgerechten geserveerd in verschillende ruimtes. Zo kunt u lunchen op het terras, in de serre of in het restaurant. Tijdens het lunchen bij De Keizer eten & drinken heeft u mooi uitzicht op de bosrijke omgeving van de Kempen.

De Keizer eten & drinken is ook een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de Kempen. De huis- en tuinkamer kunnen beschikbaar worden gesteld voor een zakelijke bijeenkomst. Tijdens de pauze lekker lunchen en genieten van de bosrijke Kempische omgeving? Dan is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie.

Bekijk alle ruimtes van De Keizer

Lunchen en wandelen in de Kempen

Tegenover De Keizer eten & drinken is de Natuurpoort TerSpegelt te vinden, het startpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. Na een actieve wandel- of fietstocht door de Brabantse Kempen zin om te lunchen? Dan kun je terecht bij De Keizer eten & drinken. Op deze plek kunt u gewoon met wandelschoenen binnen komen lopen na uw heerlijke wandeling door de bossen van Eersel. Een lunch in dit Kempische restaurant heeft u dan meer dan verdiend!
 

De lunchkaart van De Keizer in de Kempen

Lunchen bij De Keizer in de Kempen? De Keizer biedt veel verschillende variërende lunchgerechten. Zo kunt u gaan voor een 12-uurtje, een frisse salade geitenkaas of een overheerlijke sandwich. Bekijk onze menukaart voor alle lunchgerechten. Bij De Keizer is er ook aan de kleintjes gedacht. Aarzel dus niet om gezellig te komen lunchen in De Kempen met kleine kinderen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een broodje aap, een tosti of heerlijke stukjes kibbeling. Bekijk het kindermenu voor meer kindergerechten. Heeft u zin om lekker uitgebreid te lunchen in de Brabantse Kempen? Dat kan met ons 3-gangen lunchmenu. Laat u verrassen door ons keukenteam en geniet!
 

Lunchen en de omgeving ontdekken in de Kempen

Naast heerlijk lunchen bij De Keizer meer ontdekken van de Brabantse Kempen? Dat kan bijvoorbeeld op het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt. Dit is een 5-sterren recreatiepark waar u een dagje kunt genieten in het water- en zandspeelparadijs SterrenStrand, zwemmen in de zwemplas of pumptracken op de Pumptrack. Combineer uw lunch in de Kempen met leuke activiteiten op Recreatiepark TerSpegelt en maak er een compleet dagje uit van. Naast lunchen bij De Keizer kunt u ook heerlijk lunchen bij het in 2020 compleet vernieuwde familierestaurant De Wijde Blick op Recreatiepark TerSpegelt.


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »