0497 - 750 337

Boven

Restaurant Eersel

Restaurant De Keizer in Eersel

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in Eersel? Dan is De Keizer eten & drinken een echte aanrader. Dit restaurant in Eersel is een plek waar u kunt genieten van verse (streek)producten, waar een internationale twist aan wordt gegeven.

Naast dat u plaats kunt nemen in ons gezellige restaurant mét knisperend haarvuur kunt u er ook voor kiezen om in de serre te reserveren. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van Eersel. Met goed weer wilt u natuurlijk heerlijk buiten genieten? Dat is mogelijk op ons grote en zonnige terras of onder onze veranda, waar we net als in het restaurant een knisperend haardvuurtje hebben branden. Dat is pas op en top genieten in een restaurant in het mooie Brabantse Eersel.

Bekijk alle ruimtes van De Keizer

Restaurant in Eersel; mooiste van Nederland

Dit restaurant in Eersel is vlak na de opening benoemd tot mooiste restaurant van Nederland! De jury beoordeelde De Keizer eten & drinken als smaakvol restaurant op een verrassende plek in Brabant, oftewel Eersel. Bij ons zult u zich thuis voelen door de warme sfeer die we hebben gecreëerd. Vanuit het restaurant kunt u zelfs de open keuken in kijken, waar u onze chef-kok druk bezig ziet met onze stoere Josper grilloven. De geur van puur eten wordt door dit hele restaurant in Eersel verspreidt. Heerlijk!

Het menu bij restaurant De Keizer in Eersel

Van woensdag t/m zondag kunt u ervoor kiezen om u te laten verrassen door het keukenteam. Met liefde en plezier kookt hij een 2-, 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu voor u, geïnspireerd op het seizoen en de streek. Dit is waar de chef-kok van dit restaurant in Eersel iedere dag blij van wordt!

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Ook dat is geen probleem in dit restaurant gelegen in het bosrijke Brabantse Eersel! Gaat u voor een heerlijke Keizer Burger, de klassieke steak De Keizer of de altijd populaire carpaccio? Al deze gerechten worden in restaurant De Keizer & drinken in Eersel bereidt in onze stoere Josper houtskooloven! Zien we u snel?

Restaurant én recreatiepark in Eersel

Tip: ook leuk in combinatie met een bezoekje aan het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt. Na een wandeling op het Kabouterpad of een rondje op de midgetgolfbaan heeft u wel wat lekkers verdiend bij Restaurant De Keizer in Eersel toch?


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »