0497 - 750 337

Boven

Natuurpoort Eersel

Natuurpoort TerSpegelt in Eersel

Start een tocht door de Brabantse Kempen bij Natuurpoort Eersel.  Een Natuurpoort is een startpunt voor een fiets- of wandelroute. Ze zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden met een horecapunt, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en routes. De Natuurpoort in Eersel is te herkennen aan een 4 meter lange sleutel. Bij dit herkenningspunt is ook de informatie over de natuur en verschillende routes te vinden.

Tegenover de Natuurpoort in Eersel is horecagelegenheid De Keizer eten & drinken te vinden. Bent u op zoek naar meer actie? Bij Natuurpoort Eersel zijn ook startpunten voor verschillende mountainbike routes en een ruiterpad.

Meer informatie over de Natuurpoort

Het Kabouterpad bij Natuurpoort Eersel

Ook aan de kleintjes is gedacht. Bij Natuurpoort Eersel begint het Kabouterpad. Spullen voor deze superleuke kinderactiviteit kunnen gehuurd worden bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt. De Receptie van TerSpegelt is te vinden tegenover de Natuurpoort in Eersel. De kinderen worden geschminkt, krijgen een kaboutermuts en een tasje waar een pakje drinken, wat lekkers en de opdrachten inzitten. De opdrachten worden tijdens de wandeling gemaakt. Start deze onvergetelijke ontdekking bij de Natuurpoort in Eersel.


Rust na een tocht bij Natuurpoort Eersel

Na een fiets- of wandeltocht door de bosrijke omgeving bij Natuurpoort Eersel lekker tot rust komen? Dan is De Keizer eten & drinken daar de perfecte locatie voor. De Keizer eten & drinken is te vinden tegenover de Natuurpoort in Eersel. Bij De Keizer kunt u terecht voor een heerlijke lunch na een wandeling of fietstocht. Een dagje uit bij Recreatiepark TerSpegelt en Natuurpoort Eersel kunt u compleet maken door af te sluiten met een heerlijk diner bij De Keizer. Neem plaats op het zonnige terras, op de veranda bij het haardvuur of in het restaurant. Bekijk de menukaart van De Keizer eten & drinken. 


Recreatiepark TerSpegelt gelegen bij Natuurpoort Eersel

Een bezoek aan Natuurpoort Eersel is perfect te combineren met een bezoek aan naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt. Het Recreatiepark heeft genoeg mogelijkheden voor een dagje uit. Zo kunt u een bezoek brengen aan het overdekte water- en zandspeelparadijs Sterrenstrand, de Zwemplas of de stoere Pumptrack. Allemaal mogelijk op steenworp afstand van de Natuurpoort in Eersel.


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »