0497 - 750 337

Boven

Vergaderlocatie in Eersel

Een geschikte vergaderlocatie in Eersel

De Keizer eten & drinken is een plek waar u lekker kunt genieten van eten en drinken. De Keizer is een geschikte vergaderlocatie met oneindig veel vergadermogelijkheden gelegen in Eersel. Bij De Keizer voelt iedereen zich thuis en kunt u na een wandel- of fietstocht altijd binnen stappen. Bij De Keizer eten & drinken kunt u zeker een plek vinden in een van onze ruimtes. De Keizer beschikt over een sfeervol restaurant, serre, terras en de huis- en tuinkamer.

Bij De Keizer zijn veel mogelijkheden als het aankomt op vergaderen. Zo kun je een vergadering combineren met een wandeling door de bosrijke omgeving, een netwerkbijeenkomst organiseren in een sfeervolle omgeving of een zakendiner organiseren in het mooiste restaurant van Nederland! De Keizer eten & drinken heeft mooie geschikte ruimtes voor een vergaderlocatie, zoals de huis- en tuinkamer of het sfeervolle restaurant.

Zakelijke mogelijkheden bij De Keizer

Fietsen of wandelen in de natuur van Eersel

Tegenover De Keizer eten & drinken is de Natuurpoort TerSpegelt te vinden, het startpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. Tijdens een actieve vergadering kunt u even lekker tot rust komen en je hoofd leeg maken in de omgeving van deze vergaderlocatie in Eersel. Meer informatie over Natuurpoort TerSpegelt en de verschillende wandelrouters vindt u hier.
 

Vergaderarrangementen voor vergaderlocatie in Eersel

De Keizer eten & drinken biedt voor verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kun je voor een 4-uurs of 8-uurs arrangement kiezen of voor een vergadering met overnachting. De vergaderarrangementen van de vergaderlocatie in Eersel zijn inclusief zaalhuur, koffie, thee , water en lunch. Kijk voor meer informaite over onze vergaderarrangementen op onze website. Ontvangt u graag meer informatie of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon 0497 - 750 337. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.


Eten en drinken bij De Keizer in Eersel

Naast oneindig veel mogelijkheden voor vergaderingen bij deze vergaderlocatie in Eersel. Heeft De Keizer eten & drinken nog meer te bieden. Zo kunt u terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch, gezellige borrel of een sfeervol diner. De Keizer eten & drinken heeft een uitgebreid aanbod in dranken en eten. Bekijk de menukaart. Naast De Keizer is Recreatiepark TerSpegelt gelegen. Recreatiepark TerSpegelt maakt een vergaderlocatie in Eersel nog leuker. Zo zijn er mogelijkheden om activiteiten op TerSpegelt te combineren met uw vergadering. .
 


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »