0497 - 750 337

Boven

High Tea

High Tea Arrangement

Gek op theeleuten én op lekker eten? Dan is een High Tea bij De Keizer in Eersel echt iets voor u en uw vriendinnen. Van woensdag t/m zondag is het mogelijk om bij ons in Eersel te genieten van een overheerlijke High Tea voor €26,50 p.p.

Als je twee dagen vooraf reserveert zorgen wij dat we al het lekkers voldoende in huis hebben!

Reserveer de High Tea online

Wat houdt deze High Tea in?

Allereerst zoeken wij een heerlijk plekje voor jullie uit in ons knusse restaurant of in de gezellige serre. Zit je in de serre dan geniet je van de High Tea terwijl je uitkijkt op de Eerselse bosrijke natuur. Eenmaal gesetteld kan je onbeperkt thee bestellen, in het smaakje dat je zelf lekker vindt. Vervolgens starten we met ronde één van de High Tea, een heerlijk seizoenssoepje! Na deze ronde is het tijd voor het echte werk. In ronde twee van de High Tea krijg je zowel zoete als hartige hapjes, wat is dat genieten zeg in Eersel!

Sluit deze High Tea in Eersel actief af

Tip; na deze lekkere High Tea is het fijn om even uit te buiken tijdens een wandeling in de mooie bosrijke natuur van Eersel!

Reserveer een tafel

Afhalen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel » High Tea » High Wine » High Beer » Wandel- fietsarrangement » Babyshower » Arrangementen »