0497 - 750 337

Boven

Eten in Eersel

Eten bij De Keizer in Eersel

Wilt u lekker eten in Eersel en bent u nog op zoek naar een goed restaurant? Dan bent u bij De Keizer eten en drinken aan het juiste adres. De Keizer is een plek gelegen midden in de natuur in het Brabantse Eersel, een plek waar u na een wandeling of fietstocht heerlijk kunt genieten van eten en drinken. Een stevige lunch, een borrel met een hapje, een snelle hap of een uitgebreid verrassingsmenu eten, het is allemaal mogelijk bij De Keizer in Eersel. Het eten wordt bereid met verse (streek)producten uit de omgeving van Eersel, waar een internationale twist aan wordt gegeven. Heerlijk toch!

Bekijk het restaurant

Eten en drinken met uitzicht op de Eerselse natuur

Aangezien ons restaurant gelegen is midden in het groen, kunt u terwijl u eten en drinken nuttigt genieten van de mooie Eerselse natuur. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op Natuurpoort TerSpegelt. Vanaf dit punt vertrekken veel fiets- en wandelroutes door de Eerselse bossen. Te fris om buiten te zitten? Geniet dan van uw eten onder onze veranda mét knisperende haardvuur of in onze lichte serre met uitzicht op de Eerselse bossen. 
 

Verrassingsetentje in Eersel

Laat u uzelf graag verrassen als het op eten aankomt? Dan is het chef’s verrassingsmenu de uitkomst! Onze keukenbrigade kookt graag 2-, 3-, 4- of 5-gangenmenu  voor u. De koks van De Keizer in Eersel serveren dit eten met liefde en plezier. Zij kunnen hun creativiteit hierin kwijt en laten zich inspireren door het seizoen en streek. Dus bent u aan de beurt om een verrassend etentje in Eersel te organiseren? Dan verrassen wij u graag! Mochten er wensen of allergieën zijn qua eten, dan kunt u dat gewoon laten weten aan onze gezellige Eerselse serveersters. Laat u liever niets aan het toeval over als het op eten aankomt? Dan is het in dit restaurant in Eersel ook mogelijk om gewoon klassiekers van de kaart te bestellen!

Eten en recreatie in Eersel

Wilt u naast eten en drinken ook graag recreeren in Eersel? Dat kan! Het naastgelegen Recreatiepark TerSpegelt biedt hiervoor vele mogelijkheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het populaire Eerselse Kabouterpad voordat u een overheerlijke lunch komt eten.  Liever een spelletje spelen met het hele gezin? Daag ze dan uit voor een potje midgetgolf in Eersel! Na als die inspanning heeft u wel wat lekkers te eten en te drinken verdiend! Een sandwich De Keizer, een 12-uurtje of een overheerlijke salade? U roept wij draaien (heel graag!)

Bekijk de menukaart

Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »