0497 - 750 337

Boven

Lekker eten in de Kempen

Lekker eten bij De Keizer in de Kempen

De Keizer eten & drinken is een gezellige plek waar u terecht kunt om lekker te eten en drinken. De Keizer is gelegen in de Kempen. Bij De Keizer voelt iedereen zich thuis en kunt u na een wandel- of fietstocht in de Kempen terecht om lekker wat te eten. Bij De Keizer eten & drinken kunt u zeker een plek vinden in een van onze ruimtes. De Keizer beschikt over een sfeervol restaurant, serre, terras en de huis- en tuinkamer. Tijdens het eten en drinken bij De Keizer heeft u een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen.

De Keizer eten & drinken is ook een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de Kempen. De huis- en tuinkamer kunnen beschikbaar worden gesteld voor een zakelijke bijeenkomst. Tijdens de pauze lekker eten en genieten van de bosrijke omgeving van de Kempen? Dan is De Keizer de perfect locatie voor een zakelijke bijeenkomst.

Bekijk alle ruimtes van De Keizer

Laat u verrassen met lekker eten in de Kempen

Wordt u graag verrast als het om lekker eten gaat? Bij De Keizer eten & drinken in de Brabantse Kempen bieden wij een Chef’s Verrassingsmenu aan. Laat u door het keukenteam verrassen en geniet van een wisselend menu met lekker eten, geïnspireerd op het seizoen en de streek. Bij het Chef’s Verrassingsmenu heeft u ook de optie om een bijpassend wijn- of bierarrangement te nemen.
 

De Josper grilloven onmisbaar bij lekker eten in de Kempen

Wanneer u binnen stapt bij De Keizer in de Brabantse Kempen ruikt u meteen de heerlijke rokerige BBQ geur van lekker eten, deze geur komt van De Josper, een Spaanse houtskooloven. De Josper wordt gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten van de kaart. De Spaanse houtskooloven zorgt voor een bijzondere smaak, waar de sappigheid en puurheid van het vlees bewaard blijven. Kom de Spaanse houtskooloven ontdekken bij De Keizer eten & drinken in de Brabantse Kempen en geniet optimaal van het lekkere eten dat geserveerd wordt. Bekijk meer informatie over De Josper. 
 

Lekker eten en de Kempische omgeving ontdekken

De Kempen is een bosrijke omgeving, waar ook een Natuurpoort is gevestigd. De bosrijke omgeving van de Kempen ontdekken is perfect te combineren met iets lekkers eten bij De Keizer eten & drinken. De Keizer is gevestigd tegenover de Natuurpoort. Na een heerlijke wandel- of fietstocht zullen wij u verzorgen van lekker eten. Geniet van gerechten uit onze Spaanse Houtskooloven, zoals bijvoorbeeld de Keizer Burger, de Josper Grill Trio of geniet samen van een Proeverij Plateau De Keizer. Naast het ontdekken van de bosrijke omgeving in de Kempen, kunt u ook een bezoek brengen aan Recreatiepark TerSpegelt. Recreatiepark TerSpegelt is gelegen naast De Keizer en heeft genoeg mogelijkheden voor dagrecreatie. Sluit een dagje TerSpegelt af met een lekker diner bij De Keizer.


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »