0497 - 750 337

Boven

Eten bezorgen Eersel

Eten laten bezorgen in Eersel

Thuis eten maar toch sfeer proeven? Dat kan bij De Keizer eten & drinken in Eersel! Vanwege COVID-19 kunnen wij u helaas geen plekje aanbieden in ons restaurant. Maar gelukkig zitten wij bij De Keizer niet stil en zijn wij begonnen met het bezorgen van de lekkerste maaltijden van De Keizer eten & drinken tot aan uw voordeur! Zo kunt alsnog genieten van de geur van puur eten maar dan door uw eigen thuis restaurant. Wilt u toch nog een beetje Keizer-sfeer mee pikken? Laat uw bestelling van De Keizer eten & drinken dan gemakkelijk thuis bezorgen in Eersel en omstreken.

Bekijk ons thuismenu

Bezorgen in Eersel en omstreken

Van woensdag t/m zondag van 16:00 tot 20:00 kunt u de lekkerste gerechten én wijnen laten bezorgen in Eersel en omstreken. Van een overheerlijke proeverij plateau gecombineerd met een fris, wit wijntje tot een 3 of 4-gangen keuzemenu. Of kiest u toch liever voor onze lekkere gemarineerde spareribs met verse frietjes? Aan keuze geen gebrek bij De Keizer eten & drinken! Onze bezorgservice is eenvoudig en snel maar ook gemakkelijk afhalen is bij ons geen probleem. Als u woont in een van de volgende dorpen is onze bezorgservice mogelijk tot aan uw voordeur: Eersel, Duizel, Hapert, Bergeijk, Dalem of De Weebosch. Mogen wij binnenkort aan uw voordeur overheerlijke lekkernijen bezorgen? Of komt u het toch liever lekker zelf afhalen? Wel op 1,5 m afstand natuurlijk, dat is wel zo veilig!

Josper Grilloven

Wist u dat wij bij De Keizer eten & drinken onze maaltijden (deels) bereiden in onze Josper? Dit is een Spaanse houtskooloven die zorgt voor een bijzondere smaak aan uw gerecht. Door de Josper blijft de sappigheid en puurheid van het product bewaard. Laat de overheerlijke geur van puur eten binnendringen in uw thuisrestaurant en geniet in combinatie met een bijpassend wijntje van uw met liefdevol bereide diner.  Laat jij al dat overheerlijke eten bij jouw thuis brengen of kom je het gemakkelijk zelf afhalen? Hoe dan ook, als je besteld bij De Keizer eten & drinken in Eersel kan het smullen beginnen!


Afhalen Eersel » Eten bezorgen Eersel » De Keizer - Deutsch » De Keizer - English » Restaurant Eersel » Lunch Eersel » Eten in Eersel » Inschrijven » Uitschrijven » Natuurpoort Eersel » Lunchen in de Kempen » Lekker eten in de Kempen » Vergaderlocatie in Eersel » Dineren in Eersel »